Galerie

Alle wildlife m.u.v. roofdieren en olifanten.

uit 2015 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Kleine Ree

Kleine Ree

2024

Ree in een abstracte achtergrond van acryl. Wat een onschuld.

Hare

Hare

2022

Bij ons in de polder tussen Etten-Leur en Zevenbergen zijn heel veel hazen te zien. In april zijn de mannetjes veel aan het 'boxen. Deze haas is geschilderd in een abstracte experimentele achtergrond.    

Red Fox

Red Fox

2022

Deze mooie rode vos is geschilderd  in de serie nederlands wildlife. Hij is geschilderd met olieverf in een abstracte achtergrond  met acryl.

Red Panda

Red Panda

2022

Deze kleine panda uit blijdorp is geschilderd met olievref in een abstracte kleurrrijke achtergrond in acryl.

Ree (roe deer)

Ree (roe deer)

2022

Deze ree is geschilderd in een abstracte experimentele achtergrond met acryl. Ze kijkt zeer alert de wereld in, zich bewust van gevaar, wat zich ieder moment kan openbaren.

Stokstaartjes

Stokstaartjes

2022

Deze stokstaartjes zijn in opdracht gemaakt voor een medewerkster van Burgers Zoo. Ze houdt van blauw/groenen tinten, dus vandaar de kleurencombinatie.  De nieuwsgierige houding van de beestjes spreekt ons zeer aan, tevens staan 'de neuzen dezelfde kant op', waaraan ook een symbolische betekenis aan toegekend kan worden.  

Velvet Nose

Velvet Nose

2021

Deze lieve zebra is geschilderd met olieverf op in een  abstracte achtergrond van experimentele technieken in acryl. hert is een van de zebra's van Blijdorp.

Little Giraffe

Little Giraffe

2021

Deze kleine giraffe lieve giraffe is geschildered in een experimentele achtergrond in acryl.

Bokito

Bokito

2021

Bokito is op 14 maart 2021 25 jaar geworden. Ik heb hem geschilderd in een abstracte achtergrond in zwart/bruine tinten met rood. De intense blik van deze vriendelijke reus sprak me zeer aan. Het rood en zwart zijn krachtige kleuren, die mooi passen bij dit imposante dier. Ik gebruik olieverf op een acryl achtergrond.  

Jungle Walk

Jungle Walk

2020

De band tussen moeder en kind is zeer hecht in de wereld van de mensapen. Deze kleine gorilla kijkt vol vertrouwen de wereld in op de rug van zijn moeder. Ze zijn geschilderd als een eenheid op een abstracte achtergrond in giettechnieken.

Zebra

Zebra

2020

Deze mooie zebra kijkt vriendelijk de wereld in. Ik heb haar in taupe tinten geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken.  

Happy Hippo

Happy Hippo

2018

Deze hippo is helemaal in zijn element. De energie van het dier spat ervan af.

Grote Koedoe

Grote Koedoe

2015

Deze mooie grote koedoe is gefotografeerd door mijn zoon in Blijdorp. Hij is op het doek vereeuwigd in een abstracte achtergrond. Vooral de enorme hoorns en de zachtaardige uitdrukking in de ogen spreken mij zo aan in dit prachtige dier.