Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Forever Friends

Forever Friends

Deze twee olifanten zijn gespot in Blijdorp. Ik heb ze geschilderd in een expressieve stijl in gemengde technieken.  De compositie sprak me zeer aan vandaar de titel. Fotoreferentie : Lucienne de Gier
€1250,00

Piglet

Piglet

Uit de abstractie komt dit eigenwijze biggetje tevoorschijn.Hij is geschilderd met olieverf op een abstracte achtergrond van acryl. De combinatie acryl en olieverf op waterbasis vormt voor mij een spannende interactie van aantrekken en afstoten.
€750,00

White Calf

White Calf

Dit mooie witte kalf kwamen wij op een fietstocht in de buurt van Drimmelen tegen. Hij is met olieverf geschilderd in een abstracte achtergrond in frisse kleuren.
€850,00

Wisdom

Wisdom

Deze mooie oude olifant heb ik zelf gefotografeerd in de Ngorngoro-krater in Tanzania. Hij is geschilderd met oliverf op een abstracte achtergrond in acryl.
€1350,00

Bokito

Bokito

Bokito is op 14 maart 2021 25 jaar geworden. Ik heb hem geschilderd in een abstracte achtergrond in zwart/bruine tinten met rood. De intense blik van deze vriendelijke reus sprak me zeer aan. Het rood en zwart zijn krachtige kleuren, die mooi passen bij dit imposante dier. Ik gebruik olieverf op een acryl achtergrond.  
€850,00

Dessert-Diva

Dessert-Diva

Wit gele kameel geschilderd op een abstracte gietachtergrond. Olie en acryl op canvas
€550,00

It's written

It's written

Abstract werk gemaakt met paletmes en acryl-inkt.
€850,00

Little Giraffe

Little Giraffe

Deze kleine giraffe lieve giraffe is geschildered in een experimentele achtergrond in acryl.
€350,00

Night-Owl

Night-Owl

Deze mooie oehoe is geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken. De techniek is olie op gietachtergrond.
€550,00

Velvet Nose

Velvet Nose

Deze lieve zebra is geschilderd met olieverf op in een  abstracte achtergrond van experimentele technieken in acryl. hert is een van de zebra's van Blijdorp.
€750,00

Black Bear

Black Bear

Deze zwarte beer is geschilderd op een abstracte achtergrond in giettechnieken. Vacht van de beer en de witte snuit correspondeert met de zwarte en roze vlekken in de achtergrond.
€750,00

Dolfin

Dolfin

Deze dolfijn komt net met zijn kop uit het water. Hij is geschilderd op een abstracte gietachtergrond in blauwachtige tinten.
€45,00

Golden lion Tamarin

Golden lion Tamarin

Dit is een zg gouden leeuw aapje. het is een aapje uit het tropisch regenwoud. De kleuren van het diertje zijn van goud tot roestbruin. 
€45,00

Jungle Walk

Jungle Walk

De band tussen moeder en kind is zeer hecht in de wereld van de mensapen. Deze kleine gorilla kijkt vol vertrouwen de wereld in op de rug van zijn moeder. Ze zijn geschilderd als een eenheid op een abstracte achtergrond in giettechnieken.
€750,00

Koala

Koala

Dit Koala beertje is geschilderd op een roodpaarse achtergrond in giettechnieken.
€45,00

Little Panda

Little Panda

Deze kleine panda is gefotografeerd in Blijdorp.  De gietachtergrond in roodbuine tinten nodigde mij uit dit mooie dier te schilderen.
€45,00

Nijlpaard

Nijlpaard

Dit nijlpaard geschilderd op een gietachtergrond in blauwachtige tinten.
€45,00

Pig

Pig

Dit leuke varkentje is geschilderd in een speciale gietachtergrond . Je kunt het blokje neerzetten. Het oor van het varken is op de zijkant doorgeschilderd.
€45,00

Rode vari

Rode vari

Deze leuke rode vari is geschilderd op een achtergrond in giettechnieken. De grote ogen zijn opvallend in het kopje van deze prachtige apensoort.
€45,00

White lion

White lion

Deze witte leeuw is gemaakt op een abstracte achtergrond in giettechnieken. De verschillende kleuren en kleurnuances schemeren door de realistich geschilderde leeuw heen op een manier dat er een harmonieuze interactie is tussen het realisme en de abstractie.    
€600,00

Zebra

Zebra

Deze mooie zebra kijkt vriendelijk de wereld in. Ik heb haar in taupe tinten geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken.  
€650,00

Euraziatische wolf

Euraziatische wolf

Deze wolf gaat op in de experimentele achtergrond. De intense gefocuste blik van het dier sprak me zeer aan. Het schilderij heeft door de blauw/bruine kleuren een koele uitstraling. Wolven fascineren me doordat het zo'n schuw dier is. Hij is er wel en hij is er niet.
€600,00

Orang Utan

Orang Utan

Deze orang is geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken
€75,00

Orang Utan 2

Orang Utan 2

Deze mooie vrouwyjes Oran utan is gechilderd in een abstracte achtergrond in gietttechnieken.
€75,00

Zebra

Zebra

Deze zebra stond prachtig te poseren in Blijdorp
€95,00