Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Dolfin

Dolfin

Deze dolfijn komt net met zijn kop uit het water. Hij is geschilderd op een abstracte gietachtergrond in blauwachtige tinten.
€45,00

Dream lion

Dream lion

Deze leeuw heeft een dromerige blik, vandaar dat ik het werk dream lion heb genoemd. Ik heb de leeuw geschilderd in een achtergrond van giettechnieken.  De leeuw is in olieverf geschilderd in de abstracte achtergrond.  
€750,00

Golden lion Tamarin

Golden lion Tamarin

Dit is een zg gouden leuuw aapje. het is een aapje uit het tropisch regenwoud. De kleuren van het diertje zijn van goud tot roestbruin. 
€45,00

Hidden Treasure

Hidden Treasure

De Rhino is een zwaar bedreigde diersoort. Hij is al bijna verdwenen. Ik heb hem geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken.  Hij gaat als het ware op in de achtergrond.
€750,00

Koala

Koala

Dit Koala beertje is geschilderd op een roodpaarse achtergrond in giettechnieken.
€45,00

Little Panda

Little Panda

Deze kleine panda is gefotografeerd in Blijdorp.  De gietachtergrond in roodbuine tinten nodigde mij uit dit mooie dier te schilderen.
€45,00

Pig

Pig

Dit leuke varkentje is geschilderd in een speciale gietachtergrond . Je kunt het blokje neerzetten. Het oor van het varken is op de rand doorgeschilderd.
€45,00

Zebra

Zebra

Deze mooie zebra kijkt vriendelijk de wereld in. Ik heb haar in taupe tinten geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken.  
€750,00

Zwarte Beer

Zwarte Beer

Deze zwarte beer is geschilderd op een abstracte achtergrond in giettechnieken. Vacht van de beer en de witte snuit correspondeert met de zwarte en roze vlekken in de achtergrond.
€850,00

Euraziatische wolf

Euraziatische wolf

Deze wolf gaat op in de experimentele achtergrond. De intense gefocuste blik van het dier sprak me zeer aan. Het schilderij heeft door de blauw/bruine kleuren een koele uitstraling. Wolven fascineren me doordat het zo'n schuw dier is. Hij is er wel en hij is er niet.
€600,00

Lions in love

Lions in love

De leeuw leeft in groepen. Ze zijn om te overleven op elkaar aangewezen. Hert tonen van aanhankelijkheid is daarbij onontbeerlijk. Ik vind het altijd aandoenlijk deze machtige dieren te zien knuffelen.  In mijn schilderij zijn ze onderdeel van de abstracte compositie.
€900,00

Orang Utan

Orang Utan

Deze orang is geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken
€75,00

Orang Utan 2

Orang Utan 2

Deze mooie vrouwyjes Oran utan is gechilderd in een abstracte achtergrond in gietttechnieken.
€75,00

Purple tiger

Purple tiger

De abstracte achtergrond in speciale giettechnieken nodigde mij uit om deze tijger te schilderen. Gedeeltelijk is de abstracte achtergrond nog zicht baar in de tijger.
€800,00

Timber

Timber

Dit is een schets van Timber. Hij was de mannelijke aziatische olifant van Blijdorp. Sinds mei 2020 woont hij in de Wildlands in Emmen .  
€65,00

Zebra

Zebra

Deze zebra stond prachtig te poseren in Blijdorp
€95,00